Descoperire macabră în apropiere de Capitală. Mașină incendiată ce avea în portbagaj rămășițe umane. UPDATE: Primele ipoteze

Descoperire macabră în apropiere de Capitală. Mașină incendiată ce avea în portbagaj rămășițe umane / Foto: Captură video Realitatea Plus
Descoperire macabră în apropiere de Capitală. Mașină incendiată ce avea în portbagaj rămășițe umane / Foto: Captură video Realitatea Plus

O descoperire macabră a fost făcută pe un câmp din apropierea Capitalei

UPDATE: Cazul este anchetat de Procurorul de caz din Ilfov este sprijnit de criminaliști din Poliția Română de la Institutul Național de Criminalistică.

Primele ipoteze sunt terifiante. Este posibil să fie vorba de o răzbunare în stil mafiot. Victima ar fi suferit o lovitură puternică, apoi ar fi fost tranșată și incendiată, potrivit informațiilor Realitatea Plus.

Știrea inițială:

O descoperire macabră a fost făcută pe un câmp din apropierea Capitalei. Martorii au sunat la 112 și au anunțat un incendiu la un autoturism. Oamenii legii au descoperit însă că în portbagajul mașinii se aflau mai multe rămășițe umane.

"În momentul de față cel mai probabil criminaliștii iau în calcul o posibilă crimă urmată de această incendiere pentru că mașina pe care încearcă acum să afle cui aparține a fost dusă cu intenție în acel lan de rapiță și incendiată. Surpriza a fost mare pentru anchetatori în momentul în care au reușit să stingă incendiul și au deschis portbagajul mașinii. Aceștia au găsit în interior un craniu uman și mai multe fragmente osoase, ceea ce îi duce pe această pistă, a unei crime teribile. La fața locului sunt mai multe echipaje de  criminaliști care încearcă să pună toate datele cap la cap și probabil că în orele următoare vom avea și primele informații, asta dacă se va reuși astăzi identificarea proprietarului mașinii respective.", a relatat jurnalistul Realitatea Plus, Cristi Ioniță.

Descoperire macabră într-o pădure din Cluj. O femeie de 26 de ani a sunat imediat la 112

O descoperire macabră a fost făcută ieri și lângă municipiul Cluj-Napoca. Pe un teren împădurit din zona localităţii Ciurila a fost găsit cadavrul în putrefacţie al unui bărbat, transmite Agerpres. Apelul la 112 a fost făcut de o tânără în vârstă de 26 de ani.

"La data de 6 mai a.c., în jurul orei 11,30, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către o femeie de 26 de ani, prin apel 112, despre faptul că pe un teren împădurit, din apropierea localităţii Ciurila, a găsit cadavrul unei persoane. În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au identificat corpul unui bărbat, cu identitate necunoscută, aflat în stare de putrefacţie", se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Bărbatul găsit decedat într-o pădure din Cluj este este un medic dat dispărut la finalul lunii aprilie, potrivit România Tv. Bărbatul i-ar fi lăsat băiatului său un bilet atunci când a plecat de acasă. Acesta era din Mediaș, avea 57 de ani și a fost dat dispărut în 21 aprilie. Bărbatul ar fi spus în scrisoarea lăsată că s-a săturat de viața. El și-a lăsat toate actele în mașina fiului său, iar de atunci a fost de de negăsit. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel