Descoperire macabră într-o pădure din Cluj. O femeie de 26 de ani a sunat imediat la 112

Descoperire macabră într-o pădure din Cluj. O femeie de 26 de ani a sunat imediat la 112 / Foto: Pixabay, de Geralt
Descoperire macabră într-o pădure din Cluj. O femeie de 26 de ani a sunat imediat la 112 / Foto: Pixabay, de Geralt

O descoperire macabră a fost făcută în Cluj.

UPDATE:

Bărbatul găsit decedat într-o pădure din Cluj este este un medic dat dispărut la finalul lunii aprilie, potrivit România Tv. Bărbatul i-ar fi lăsat băiatului său un bilet atunci când a plecat de acasă. Acesta era din Mediaș, avea 57 de ani și a fost dat dispărut în 21 aprilie. Bărbatul ar fi spus în scrisoarea lăsată că s-a săturat de viața. El și-a lăsat toate actele în mașina fiului său, iar de atunci a fost de de negăsit.

Știrea inițială:

O descoperire macabră a fost făcută lângă municipiul Cluj-Napoca. Pe un teren împădurit din zona localităţii Ciurila a fost găsit cadavrul în putrefacţie al unui bărbat, transmite Agerpres. Apelul la 112 a fost făcut de o tânără în vârstă de 26 de ani. Identitatea bărbatului este necunoscută deocamdată.

"La data de 6 mai a.c., în jurul orei 11,30, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către o femeie de 26 de ani, prin apel 112, despre faptul că pe un teren împădurit, din apropierea localităţii Ciurila, a găsit cadavrul unei persoane. În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au identificat corpul unui bărbat, cu identitate necunoscută, aflat în stare de putrefacţie", se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, nu au fost identificate urme de violenţă, dar a fost deschis un dosar pentru ucidere din culpă. Oamenii legii urmează să stabilească din ce cauză a murit bărbatul.

"În urma examinării exterioare a corpului acestuia nu au fost identificate urme de violenţă. Corpul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării persoanei în cauză şi stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc decesul, fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de ucidere din culpă", se mai arată în informarea IPJ Cluj.

Cum se păstrează spectaculos un cadavru. Prof. Octavian Buda vine cu detalii neștiute despre corpul uman după moarte

În cât timp se descompune un cadavru? Prof. Octavian Buda a dat acest răspuns în cadrul emisiunii Academia de Sănătate, de pe DC News și DC Medical.

„Un cadavru, aflat într-un anume mediu, evoluează biologic foarte diferit. De exemplu, un cadavru găsit într-o zonă deșertică poate să se mumifice pentru că el este desicat, în sensul în care nu mai are lichide, adică este deshidratat. Prin această deshidratare, cadavrul poate să fie păstrat absolut spectaculos. Dovadă sunt cadavrele găsite recent în deșertul Gobi. Erau niște caucazieni. De asemenea, un cadavru poate fi spectaculos păstrat într-un anume mediu de nămol, turbă, cărbunos, cum este acel cadavru de la Tollund, în Danemarca, și care este absolut spectaculos pentru trăsăturile sale păstrate. Mai există păstrarea cadavrului într-un mediu extrem de rece, cum a fost în ghețarii de la granița dintre Italia și Austria, celebrul Otzi, care astăzi este la Institutul de Medicină Legală din Innsbruck”, a spus prof. Octavian Buda. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel