Masacrul din Norvegia: Breivik a cruţat viaţa a doi tineri pe Insula Utoya. Vezi din ce motiv

Anders Behring Breivik
Anders Behring Breivik

Autorul atacurilor din Norvegia, Anders Behring Breivik, a fost îngrozit de acţiunile sale, atunci când a început să omoare oameni, a declarat psihologul care a supravegheat interogatoriul criminalului.

"A spus că a fost foarte dificil, mai ales la început, pe insula Utoya, la primele execuţii. Nu a aşteptat cu nerăbdare ziua teribilă pentru că ştia ca îi va fi greu. Dar avea o misiune. Şi-a făcut multe planuri şi a fost o muncă grea, dar a avut succes. El are satisfacţia că toate pregătirile sale s-au incheiat cu succes", a declarat psihologul, informează Realitatea.

În timpul execuţiilor, Breivik a cruţat viaţa a doi tineri pe Insula Utoya, deoarece credea că aceştia sunt prea tineri, având undeva între 14 şi 16 ani.

La 22 iulie, extremistul de dreapta Anders Behring Breivik a detonat o maşină încărcată cu explozibil în centrul capitalei norvegiene, în apropierea sediului central al Guvernului. Apoi a plecat înarmat pe insula Utoya, aflată în apropiere de Oslo, unde a deschis focul asupra celor 600 de tineri laburişti care aflau acolo într-o tabără. Atacul s-a soldat cu 76 de morţi - opt la Oslo şi 68 pe insulă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel