Martor cheie în cazul morții lui Condrea, dus la Parchetul General pentru audieri

Gabriela Monica, martora accidentului lui Dan Condrea, care a dat detalii terifiante cu privire la accidentul patronului HexiPharma, a fost luată de poliție și dusă la audieri la Parchetul General, relatează Antena 3. 

 

Gabriela Monica, urma să apară într-o emisiune la ora 14:00 la Antena 3, însă ea a fost luată de polițiști din fața blocului și dusă la Parchetul General pentru a da declarații despre ce a văzut duminică seară cu puțin timp înainte de accidentul tragic din apropiere de București în care și-a pierdut viața patronul Hexi Pharma, Dan Condrea. 

Martora a explicat anterior la Antena 3 că avea 80 de km/h când a fost depășită de mașina în care se afla Dan Condrea, înainte cu aproximativ 2 kilometri de locul accidentului. Femeia a precizat că în momentul depășirii, Dan Condrea vorbea la telefon, liniștit. Femeia a spus că nu a asociat imaginea șoferului cu patronul Hexi Pharma nici măcar când i-a citit numele de pe permis.

Potrivit sursei citate, poliția i-a luat o declarație martorei după producerea accidentului, însă de atunci nu a fost audiată până acum de procurori. 

Citește și: Răsturnare de situație. Martora accidentului lui Condrea: A vrut să REDRESEZE mașina

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel