Răsturnare de situație. Martora accidentului lui Condrea: A vrut să REDRESEZE mașina

Gabriela Monica, martora accidentului lui Dan Condrea, a dat detalii terifiante cu privire la accidentul patronului HexiPharma.

"Am găsit portofelul la zece metri de el. În portofel nu avea decât permisul de conducere", a spus Gabriela Monica, la Antena 3.

Ea a precizat că avea 80 de km/h când a fost depășită, înainte cu aproximativ 2 kilometri de locul accidentului. Martora a precizat că în momentul depășirii, Dan Condrea vorbea la telefon, liniștit. Femeia a spus nu a asociat imaginea șoferului cu patronul Hexi Pharma nici măcar când i-a citit numele de pe permis.

Gabriela Monica a precizat că a sunat la 112 imediat după accident, la ora 18:46. "Când am ajuns la fața locului, încă zburau piese din mașină", a spus martora, precizând că nu mai putea să treacă nicio mașină pe șoșea.

Martora a adăugat că nu a mai fost depășită de nicio mașină, după ce Dan Condrea a depășit-o. Ea a subliniat că a avut contact vizual permanent cu mașina lui Dan Condrea, până când a ieșit de pe carosabil: "Am auzit o bubuitură și, când m-am uitat, nu mai era în fața mea. Telefonul său a sunat foarte târziu, când erau veniți pompierii și poliția criminalistică. A sunat după 20-25 de minute".

Femeia a spus că prima mașină de poliție a ajuns la fața locului după 5 minute. În plus, femeia a vorbit despre un alt polițist care a ajuns la fața locului imediat după accident, în timp ce ea vorbea la 112. Alături de acest polițist, femeia a găsit portofelul. Șoferița a mai spus că nu l-a mai văzut pe polițist din acel moment.

Gabriela Monica a subliniat că sunt minciuni că mașina a lovit trei copaci sau că a mers cu 160 de km/h. "Nu a venit dinspre Buftea, ci dinspre Corbeanca", a mai precizat ea.

"Nu cred că a fost un asasinat sau că a vrut să se sinucidă. Dânsul vorbea la telefon. A vrut să redreseze mașina. Se vede când a ieșit și se vede clar când a vrut să intre înapoi pe șosea, dar a intrat direct în pom. S-au văzut urmele. Urmele alea nu le-a măsurat nimeni?", a spus martora. Femeia a repetat că nu a văzut mașina când a intrat în copac, ci când a ieșit de pe șosea.

Gabriela Monica a mai stat o oră la fața locului, până când a fost dusă la secție. "Până astăzi nu m-a mai sunat nimeni", a precizat Gabriela Monica. Femeia a mai spus că nu a văzut-o la locul accidentului pe soția lui Dan Condrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel