Martin Schulz, către România: ”Acest lucru nu poate continua”. Bogdan Chirieac: Un PĂCĂLICI

Martin Schulz, candidat la funcția de cancelar a Germaniei, a spus, într-o confruntare cu Angela Merkel, că ar obliga România, Bulgaria și Polonia să primească imigranți. 

”Dacă voi fi ales, legea europeană privind migrația pe care o voi promova va fi conexată de finanțarea Europei, Ori reușim să avem un pact de solidaritate în Europa, implicându-ne cu toții în rezolvarea problemelor sau renunțăm. Să finanțăm agricultura, să finanțăm construcția de șosele în România și Bulgaria sau dezvoltarea regională din Polonia și ei să ne spună că se pot lipsi de politica noastră privind migrația- acest lucru nu poate continua”. a afirmat Martin Schulz, în timpul confruntării cu Angela Merkel. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, la Antena 3: ”Se întâmplă un fenomen în mai multe state europene în care unui lider foarte puternic, cum este doamna Angela Merkel, i se opune contracandidat un păcălici, cum este domnul Martin Schulz, cu nenumărate funcții în PE, om fără Bacalaureat, dar nu are importanță acest lucru, importantă e politica. Dl Schulz dovedește că nu cunoaște și nu a metabolizat esența, fundamentul UE. Dacă ai curajul să spui `nu` Berlinului, nu înseamnă că trebuie să fii pedepsit sau șantajat sau călcat în picioare cu tancul sau cu șenila cu tancul Panzer.  Nici pomeneală de așa ceva!”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel