Marș PRO-Trump la Washington. Sunt așteptați 1 milion de oameni

Donald Trump
Donald Trump

În timp ce situația alegerilor din Statele Unite este departe de a fi tranșată, mulți susținători ai lui Donald Trump au anunțat că vor participa la un marș de susținere a acestuia,

Susținătorii lui Donald Trump și gruparea Proud Boys plănuiesc organizarea unui mega-marș, cu un „milion de milioane persoane, la Washington DC, în acest weekend, în semn de susținere a acuzațiilor de fraudă electorală lansate de președintele american.

Mai multe grupuri și conturi au apărut pe Facebook, Twitter și pe platforma conservatoare Parler în ultimele 72 de ore pentru a promova evenimentul, care este programat să aibă loc sâmbătă, pe 14 noiembrie. Un al doilea eveniment, mitingul numit „Stop the Steal”, aa fost programat pentru sâmbătă. Ambele evenimente sunt programate să aibă loc la prânz.

Mai multe conturi care promovează „Million MAGA March” spun că acțiunea se va derula de la Freedom Plaza până la Curtea Supremă.

Evenimentul pare să-și fi luat numele din Million Man March, o manifestație din 1995 a bărbaților afro-americani care cereau justiție socială. Cu toate acestea, numele a fost modificat pentru a include acronimul sloganului campaniei lui Trump, „Make America Great Again”. 

Georgia, unul dintre statele americane în care cursa prezidențială a fost extrem de strânsă, a anunțat deja că începe o renumărare manuală a tuturor voturilor. Diferența cu care candidatul democrat, Joe Biden, a câștigat alegerile în acest stat a fost de sub 0,5%, 14.111 de voturi, potrivit ActiveNews.

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Trump vs. Biden, renumărare VOTURI în mai multe state-cheie. Analist: Cum se va tranșa situația din SUA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel