EXCLUSIV  Trump vs. Biden, renumărare VOTURI în mai multe state-cheie. Analist: Cum se va tranșa situația din SUA

AGERPRES
AGERPRES

Andrei Vlășceanu, analist pe politică externă, a vorbit, în exclusivitate pentru DCNEWS, despre procesele intentate de Donald Trump din cauza suspiciunilor de fraudare.

Președintele în funcție al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a intentat numeroase procese în vederea renumărării voturilor din mai multe state-cheie, pe fondul suspiciunilor de fraudă. Totodată, Partidul Republican susține demersurile demarate de către Trump.

Iată ce spune analistul de politică externă Andrei Vlășceanu:

„Este o acțiune de natură juridică, este în dreptul lor, mai ales că s-au văzut anumite discrepanțe. Trebuie să înțelegem că, grosso-modo, majoritatea voturilor au venit anticipat. Marele val a venit înainte, prin voturile prin corespondență, iar acest lucru se vede și în ziua de azi, voturile nu s-au terminat de numărat. Partidul Republican dorește să afle rezultatele, dar dorește să vadă și ce număr de voturi are.

La ora actuală, voturile din acest ciclu de alegeri sunt cu mult mai mari față de ce au fost în 2016, ambii candidați au depășit nivelul lui Obama din 2008 de aproximativ 68 de milioane de voturi. Suntem într-o zonă necunoscută, avem o situație foarte complicată și foarte mulți o anticipau, din cauza acestui vot prin corespondență. Aceea că nu știm cine este câștigătorul din punct de vedere juridic.

Vedem faptul că președintele Trump vine cu acuzații referitoare la fraudă, vedem că Joe Biden și echipa democrată vin și spun că ei au câștigat aceste alegeri, rămâne de văzut până când vine Justiția să tranșeze aceste probleme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel