Urmărește emisiunea live


Marocanul bănuit că i-a ucis pe îndrăgostiții din Iași va fi extrădat în România. Ce au găsit procurorii la el acasă

Marocanul bănuit că i-a ucis pe îndrăgostiții de la Iași va fi extrădat în România / Foto: Captură video PRO TV
Marocanul bănuit că i-a ucis pe îndrăgostiții de la Iași va fi extrădat în România / Foto: Captură video PRO TV

Suspectul dublei crime din Iași va fi extrădat în România.

Marocanul suspectat că i-a ucis pe îndrăgostiții din Iași, prins în Italia, va fi adus în România, potrivit Realitatea Plus. Autoritățile din Italia ar fi admis predarea tânărului bănuit dubla crima de la Iași. Îl vor aduce în țară pe 21 decembrie, potrivit surselor.

Între timp, ieri după-amiază, procurorii i-au percheziționat apartamentul în care locuia cu chirie. Din locuința situată lângă Universitatea de Medicină și Farmacie, unde este student în anul II, oamenii legii ar fi ridicat mai multe bunuri personale ale suspectului, care reprezintă probe în dosar.

Cum a fost prins suspectul

Suspectul dublei crime din Iași a fost prins, marți, 14 decembrie. Prin cooperarea dintre Poliția Română și autoritățile din Italia, a fost localizat suspectul dublei crime din Iași. Așadar, Ahmed Sami El Bourkadi a fost localizat și reținut în Roma.

Anterior, magistrații Tribunalului Iași au dispus arestarea în lipsă cetățeanului marocan, Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în cazul dublei crime din Iași: o tânără și iubitul ei, el de origine marocană, ambii studenți la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Iași. Jiynah Youssef, cetățean marocan, şi iubita lui au fost găsiți morți, înjunghiați de zeci de ori, în locuința lor, indiciile fiind că cele două crime au avut loc joi.

Potrivit medicului șef UPU SMURD, Diana Cimpoeșu, Ahmed Sami El Bourkadi a fost la Spitalul Sf. Spiridon din Iași în data de 9 decembrie, după ce ar fi comis crimele, pentru că avea și el o plagă tăiată la mâna dreaptă. A primit tratament în urgență și la chirurgie plastică, apoi a plecat acasă cu recomandări.

NU se cunoaște motivul crimei

Deocamdată, nu se cunoaște motivul celor două crime, fiind luate în considerare mai multe ipoteze, un conflict spontan sau o posibilă răzbunare.

Universitatea de Medicină şi Farmacie a transmis condoleanţe familiilor celor doi tineri care au fost găsiţi decedaţi într-o vilă dintr-un cartier rezidenţial din Iaşi. Citește continuarea AICI.

VEZI ȘI: Crima din Iași, culise din anchetă. Youssef și Ioana au luptat până în ultima clipă pentru viețile lor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel