Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, reacție furibundă după decizia ICCJ de prelungire a arestului preventiv

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a reacționat vehement după ce judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au decis prelungirea arestului preventiv cu încă 30 de zile. Marius Striblea a afirmat că decizia în cazul clientei sale era luată dinainte, adăugând că justiția din România funcționează ca un malaxor.

”A fost o ședință relativ lungă. Faptul că s-a pronunțat așa de repede mă face să cred că soluția era luată de dinainte de a intra în sală. E doar o părere personală, pentru că e anormal să ai răbdare șapte ore să pui atâtea întrebări și să decizi doar o oră și jumătate. Nu am încredere în sistemul de justiție.

Al doilea lucru, vă spun cu toată fermitatea, am fost prezent la acele confruntări. Faptul că procurorii au dat doar ce au vrut ei nu înseamnă că așa s-a și întâmplat. Am fost acolo. Sutele de întrebări care au fost acolo și răspunsurile aferente, procurorii au selectat ce au vrut. Erau chestiuni care erau obligatorii și nu s-au spus. Faptul că domnul Ștefan Lungu a spus clar că nu i-a cerut doamna Elena Udrea să facă o faptă pentru ea sau partid.

(…) De ce nu acceeptați ideea că și DNA mai greșește? Uitați-vă la reacția parlamentarilor, până și avocații au început să cadă victime. Ce v-am spus pe parcursul acestui proces e complet adevărat. DNA a ajuns în situația asta nu acum, ci în ani de zile. Așa s-a ajuns acum. Eu nu zic că doamna Udrea e primul beneficiar al acestui sistem. E ca un malaxor fără milă”, a declarat Marius Striblea, conform stiripesurse.ro.

Vezi și: ICCJ: Elena Udrea, alte 30 de zile în arest preventiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel