Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea: Este o execuție în presă

Magistrații Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie vor decide dacă mai prelungesc mandatul de arest preventiv al Elenei Udrea cu 30 de zile.

Cererea DNA va fi judecată la Curtea Supremă, luni, 23 martie, de la ora 12.00. Ulterior, în funcţie de decizie, se va putea face contestaţie.

Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, a avut o intervenție telefonică la emisiunea "Ediția de seară", de la România TV, a comentat acest subiect.

Victor Ciutacu l-a întrebat pe avocat dacă "mai speră ceva la termenul de luni după execuția Elenei Udrea din presă de astăzi".

"Evident. Este o execuție în presă a Elenei Udrea. Sunt bucuros într-un fel pentru că atunci când Parchetul are argumente serioase... nu execută omul în presă, îl "execută" în instanță. Prezența în mass-media brusc - după cele patru confruntări cu denunțătorii - a informațiilor din referat... nu este în regulă. Eu cred că atunci când procurorii sunt siguri de probele pe care le dețin... nu au nevoie să scape informații în presă pentru a justifica măsura de arest preventiv sau prelungirea sa", a zis Marius Striblea la emisiunea "Ediția de seară", de la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel