Marius Manole, atac voalat la Ion Caramitru la 30 de ani de la Revoluţie: Simt FRICĂ!

Mihai Ciobanu / 24 dec 2019 / 12:45 Salveaza PDF Comentarii
Marius Manole
Marius Manole

Actorul Marius Manole a spus, în emisiunea "Marius Tucă Show", că, la 30 de ani de la Revoluție, el simte în jurul său frică: "Frica de a spune ce vreau și ce simt în interiorul unei instituții publice".

"La 30 de ani de la Revoluție, eu simt în jurul meu frică. Frica de a spune ce vreau și ce simt în interiorul unei instituții publice. La noi, în teatru, se fac contracte pe termen determinat pentru ca directorul să poată renunța la tine oricând. La 30 de ani de la Revoluție, sunt aceeași oameni acolo", a spus Marius Manole.

"Pentru că ne este încă frică la 30 de ani de la Revoluție, eu cred că s-a murit degeaba. E groaznic că și generația care vine în urma mea e crescută tot în frică", a mai spus Manole, care a fost invitat în emisiunea "Marius Tucă Show", luni seară, alături de actrița Rodica Mandache. Actorul Teatrului Național București, alături de colegi de breaslă, a atras de mai multe ori atenția autorităților, în ultima vreme, asupra unor probleme legate de activitatea instituției unde lucrează, condusă din anul 2005 de actorul și regizorul Ion Caramitru, transmite Mediafax.

El a spus în emisiunea de luni seară că unor colegi li s-a transmis din partea conducerii instituției că sunt norocoși că au contracte încheiate pe termen determinat. "Vă rog, nu mai faceți valuri să atrageți atenția asupra instituției, nu s-a întâmplat nimic", a povestit Manole despre atitudinea conducerii teatrului.

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29