Marius Croitoru speră ca Universitatea Craiova să rămână fără punct în meciurile de pe terenul echipei FC Botoşani

Antrenorul formaţiei FC Botoşani, Marius Croitoru, speră ca echipa sa să păstreze tradiţia în meciurile contra formaţiei Universitatea şi să o învingă în partida de duminică din etapa a 16-a a Ligii I de fotbal.

El a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca oltenii să plece fără punct de la Botoşani, în condiţiile în care, în istoria directă de pe Stadionul Municipal, Universitatea nu a obţinut niciun punct.

"Mergem mai departe pe aceeaşi linie. Nu facem un pas înapoi în ceea ce ne-am propus. (...) Îmi doresc din tot sufletul să se păstreze tradiţia, bineînţeles. Sperăm să rămână fără niciun punct şi după acest meci", a afirmat Croitoru.

Acesta a mărturisit că Universitatea este o echipă care îi place din punct de vedere fotbalistic şi care joacă fotbal, dar speră ca echipa sa să obţină victoria. De altfel, tehnicianul de la Botoşani le-a urat succes oltenilor în meciul retur din Europa League contra formaţiei AEK Atena.

Lotului echipei botoşănene i s-a alăturat fundaşul central leton Nikita Kolesovs, un jucător de 23 de ani care a evoluat ultima oară la Ventspils FK.

Kolesovs a debutat pentru FC Botoşani, miercuri, într-o partidă de verificare cu Bucovina Rădăuţi, câştigată de echipa antrenată de Dorin Goian cu 1-0, prin golul marcat de Păiuş, în minutul 74. Partida s-au disputat pe terenul Mecanex, iar pentru Botoşani au evoluat jucătorii cu minute mai puţine în Liga I.

Partida dintre FC Botoşani şi Universitatea Craiova este programată duminică, de la ora 18:00, pe Stadionul Municipal din Botoşani. Înaintea acestui joc, ambele echipe au câte nouă puncte în clasament, fiind despărţite doar de golaveraj. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel