Marius Copil, finală Basel. Radu Banciu: Chiar și Federer a fost uluit

Rodica Mitu / 29 oct 2018 / 16:27 Salveaza PDF Comentarii
Radu Banciu
Descriere foto: Radu Banciu

„Jos pălăria” a spus Radu Banciu după ce jucătorul de tenis Marius Copil a jucat finala turneului de la Basel în faţa elveţianului Roger Federer.

Meciul de tenis dintre Roger Federer şi Marius Copil, din finala turneului de la Basel, s-a terminat cu victoria elveţianului. „A fost copil peste el. 28 de ani, necunoscut practic publicului din România. Un jucător de aproape doi metri. Serviciile sale... devastatoare. A stabilit toate recordurile la Basel în acest weekend. 13 ași dăduse în meciul cu Federer, la un moment dat. Remarcabil și pe serviciul adversarului său", a afirmat Radu Banciu la B1 TV, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu".

„Chiar și Federer a fost uluit"

De asemenea, a spus că i s-a părut „un jucător monumental". „Dacă Marius Copil ar menține acest nivel, ar ajunge printre primii cinci din lume. Ce mingi a făcut! I-a omorât pe toți pariorii! (...) Bravo lui! De unde o fi venit?... Sigur, îl știam după nume, după tablourile turneurilor. Nu câștigase decât un singur turneu în viața lui. Nu avea nicio victorie în carieră cu un jucător de top 10. Practic, i-a bătut pe toți. Chiar și Federer a fost uluit la sfârșit. Într-o sală ostilă, a fost devastator! În momentul de față, mi se pare sportivul nr. 1 al României. (...) Jos pălăria! O mândrie, o bucurie să vezi un asemenea flăcău", a mai spus Radu Banciu.

Marius Copil a urcat 33 de poziţii în clasamentul ATP dat publicităţii luni, până pe locul 60, cu 888 puncte.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24