Marius Copil, finală Basel. Radu Banciu: Chiar și Federer a fost uluit

Radu Banciu
Radu Banciu

„Jos pălăria” a spus Radu Banciu după ce jucătorul de tenis Marius Copil a jucat finala turneului de la Basel în faţa elveţianului Roger Federer.

Meciul de tenis dintre Roger Federer şi Marius Copil, din finala turneului de la Basel, s-a terminat cu victoria elveţianului. „A fost copil peste el. 28 de ani, necunoscut practic publicului din România. Un jucător de aproape doi metri. Serviciile sale... devastatoare. A stabilit toate recordurile la Basel în acest weekend. 13 ași dăduse în meciul cu Federer, la un moment dat. Remarcabil și pe serviciul adversarului său", a afirmat Radu Banciu la B1 TV, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu".

„Chiar și Federer a fost uluit"

De asemenea, a spus că i s-a părut „un jucător monumental". „Dacă Marius Copil ar menține acest nivel, ar ajunge printre primii cinci din lume. Ce mingi a făcut! I-a omorât pe toți pariorii! (...) Bravo lui! De unde o fi venit?... Sigur, îl știam după nume, după tablourile turneurilor. Nu câștigase decât un singur turneu în viața lui. Nu avea nicio victorie în carieră cu un jucător de top 10. Practic, i-a bătut pe toți. Chiar și Federer a fost uluit la sfârșit. Într-o sală ostilă, a fost devastator! În momentul de față, mi se pare sportivul nr. 1 al României. (...) Jos pălăria! O mândrie, o bucurie să vezi un asemenea flăcău", a mai spus Radu Banciu.

Marius Copil a urcat 33 de poziţii în clasamentul ATP dat publicităţii luni, până pe locul 60, cu 888 puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel