Marilyn Manson și-a anulat următoarele concerte după accidentul suferit

M. Manson, W. Smith
M. Manson, W. Smith

Rockerul Marilyn Manson și-a anulat următoarele nouă concerte din cadrul turneului ''Heaven Upside Down'' în urma accidentului petrecut sâmbătă, la New York, când a fost rănit de un element de decor care s-a prăbușit peste el pe scenă

Sâmbătă noaptea, legendarul interpret a fost rănit pe scenă spre sfârșitul concertului susținut la Hammerstein Ballroom din New Yorkceea ce l-a determinat să întrerupă spectacolul. El a fost tratat la un spital local și se va recupera în locuința sa din Los Angeles", a declarat sursa din apropierea cântărețului.

Marilyn Manson este nevoit să anuleze mai multe apariții din octombrie din cadrul turneului american, a adăugat reprezentantul rockerului.

Până duminică seara, reprezentatul artistului nu a menționat dacă Manson părăsise spitalul din New York, precizează sursa citată.

Show-urile începând de la cel din Boston, de la 2 octombrie până la cel din Houston, de la 14 octombrie, vor fi reprogramate pentru o dată ulterioară. Manson speră să se întoarcă în curând pe scenă", a mai precizat reprezentantul solistului.

Potrivit acestui anunț și programului turneului, rockerul ar trebui să revină pe scenă la 15 octombrie, pentru a susține un concert în Grand Prairie din statul Texas.

Cântărețul de muzică rock Marilyn Manson a fost spitalizat, sâmbătă, după ce a fost rănit de elementul de decor care a căzut pe el în timpul concertului de la New York. Într-o înregistrare video publicată de fani se poate observa momentul în care un obiect ce servea la crearea cadrului spectacolului, sub forma unor pistoale uriașe, cade pe Marilyn Manson în timpul show-ului, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel