Marian Mezdrea a murit sub ochii lui Radu Mazăre

Ultimele clipe din viaţa lui Marian Mezdrea, bărbatul în vârstă de 23 de ani care a murit într-un club din Mamaia, s-au derulat prin faţa ochilor lui edilului Radu Mazăre, care se afla în acelaşi club.

Drama lui Marian Mezdrea, bărbatul care a murit la 23 de ani într-un club din Mamaia, s-a derulat exact sub ochii lui Radu Mazăre. Edilul Constanţei se afla în acelaşi local cu tânărul şi a asistat la momentele în care acesta era scos pe braţe şi dus pe plajă de prietenii lui.

VEZI ȘI: Cauzele morții tânărului pe plaja din Mamaia, incerte

"Am văzut cum îl cărau câţiva. Mai mult decât atât nu ştiu ce să spun pentru că stateam de vorbă cu o fată. Incidente se mai întâmplă prin cluburi, când se mai ciondănesc, se mai bat... Nu aveam de unde să ştiu că i s-a făcut rău. Vezi ce înseamna dacă bei zi şi noapte, le mai şi amesteci... energizante şi aşa mai departe. Nu beau niciodată energizante. Nu-mi plac. Miros a urină. Tinerii trebuie să fie echilibraţi. Să facă sport. Să nu bea trei zile şi trei nopţi la rând pentru că apoi îi lasă inima", a declarat edilul, pentru Ziua de Constanţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel