Cauzele morții tânărului pe plaja din Mamaia, incerte

Cauzele morții lui Marian Mezdrea, tânărul găsit mort, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o plajă din nordul stațiunii Mamaia, sunt încă neconcludente. 

Medicii care au făcut necropsia în cazul tânărului de 23 de ani din Bucureşti nu au putut stabili cauzele decesului, urmând să fie făcute analize de sânge şi toxicologice.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, rezultatul necropsisi făcute în cazul tânărului este neconcludent, menţionându-se: "cauză nedeterminată, fără leziuni mecanice sau traumatice".

Citește și: Un bucureștean a murit după o noapte petrecută într-un club din Mamaia

Din acest motiv, medicii legişti au prelevat probe de sânge şi ţesut pe care le-au trimis la Institutul de Medicină Legală "Mina Minovici" din Bucureşti, pentru analize histopatologice şi toxicologice. În urma acestora, vor putea fi stabilite cu exactitate cauzele decesului şi se va putea determina dacă tânărul a murit în urma consumului de droguri ori băuturi alcoolice sau dacă a fost vorba despre o afecţiune nedescoperită.

Radu Mazăre a declarat că: "Eram pe acolo, stăteam de vorbă cu o fată ieşită puţin pe terasă, şi i-am văzut pe unii, vreo şase, îl duceau pe plajă. Erau destul de surescitaţi. Acum am aflat de la voi că băuse mult energizant cu vodkă - este o combinaţie fatală", precizează gandul.info.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel