Marian Godină, dat în judecată

Marian Godină s-a ales cu un inedit cadou de ziua lui. Celebrul poliţist a fost dat în judecată de un poet după ce Godină i-ar fi batjocorit creaţiile pe Facebook.

 

După ce a devenit celebru cu ajutorul Facebook, acelaşi site de socializare îi creează dureri de cap lui Marian Godină, cunoscutul poliţist de la Braşov. El a fost dat în judecată de un bărbat din Piteşti după ce Godină a pus pe pagina sa de socializare câteva versuri dintr-o poezie controversată. Poliţistul a spus atunci că persoana care le-a creat ,, nu pare prea sănătoasă” . Pe lângă daunele pe care le cere, ,,victima”  i-a făcut lui Godină şi o plângere la IPJ Braşov. 

Poliţistul nu pare însă descurajat de acţiunea din instanţă şi chiar continuă să-l ironizeze.

,,Omul, în loc să fie recunoscător pentru că i-am făcut cunoscută "creația artistică", pe lângă plângerea pe care mi-a făcut-o la IPJ Braşov, are şi pretenții în instanță, simțindu-se lezat că am spus că autorul versurilor "nu-mi pare sănătos."
Măi 'nea poetu', serios acum, am stat de ți-am mai citit din operă şi tot la concluzia aia am ajuns: mie chiar nu-mi pari sănătos! Haide, fă print screen şi la asta şi mai bagă două-trei plângeri, poate o să îmi poți cere şi mai mulți bani. 

Până atunci, las aici nişte poezii de-ale mătăluță, poate se găseşte vreo editură interesată să îți publice vreun volum.
P.S. Vezi, acolo, în instanță, pe biroul judecătorilor, să nu te apuce vreo poftă d-aia năstruşnică, aşa cum descrii în poezie. :))  “  a scris Godină pe contul de socializare.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Piteşti, chiar pe data de 7 septembrie atunci când Marian Godină a împlinit 30 de ani. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel