Mariah Carey, afecțiune bipolară: Nu voiam să cred

mariah-carey
mariah-carey

 Mariah Carey a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară şi a vorbit pentru prima dată în public despre lupta pe care o duce cu această afecţiune. Celebra cântăreaţă americană a precizat că a fost diagnosticată cu această boală în anul 2001 şi că urmează în prezent o terapie în cadrul căreia i-au fost prescrise medicamente contra tulburării bipolare de tip 2, informează Press Association. 

"Nu voiam să cred!", a declarat Mariah Carey pentru revista People, referindu-se la momentul în care a primit acel diagnostic. 

"Până de curând, am trăit în negare şi în izolare şi cu o teamă constantă că cineva mă va demasca. Era o povară prea grea şi, pur şi simplu, nu am putut să o mai duc. Am căutat şi am primit tratament, m-am înconjurat de oameni pozitivi şi m-am întors să fac ceea ce iubesc - să compun cântece şi să fac muzică", a declarat vedeta americană. 

Potrivit Serviciului Naţional de Sănătate (NHS) din Marea Britanie, tulburarea bipolară este caracterizată prin schimbări extreme ale stării de dispoziţie şi include momente de maximă fericire urmate de perioade de depresie severă. 

Medicamentele au salvat-o 

Vedeta pop americană, al cărei repertoriu include cântece precum "Hero", "Without You" şi "All I Want For Christmas Is You", spune că medicamentele pe care le ia în prezent au generat efecte pozitive în viaţa ei. 

"Nu mă fac să mă simt prea obosită sau apatică, nimic de acest fel. Găsirea echilibrului potrivit este lucrul cel mai important", a spus artista. 

Cântăreaţa a crezut iniţial că suferea de "o insomnie normală", întrucât nu putea să doarmă deoarece nu făcea altceva decât "muncă, muncă şi iar muncă". 

Vedeta a mai spus că era "nervoasă şi se temea constant că îi va dezamăgi pe oameni". 

Suferă de o manie 

Abia mult mai târziu, Mariah Carey a aflat că suferea "de un anumit tip de manie". 

"În cele din urmă, m-aş fi izbit de un zid. Bănuiesc că episoadele mele depresive erau caracterizate prin faptul că avea un nivel foarte scăzut de energie. 
Mă simţeam foarte singură şi eram tristă - chiar vinovată pentru că nu făceam ceea ce trebuia să fac pentru dezvoltarea carierei mele", a mai spus vedeta americană în acelaşi interviu acordat revistei People, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel