Maria Grapini, intervenție în Parlamentul European: Este un subiect foarte important

Maria Grapini
Maria Grapini

Europarlamentarul umanist, Maria Grapini, a intervenit, miercuri, în plenul PE, felicitând negociatorul din partea UE și solicitând responsabilitate majoră, respectiv transparență și o curată informare. Umanista a cerut ferm continuarea negocierilor, dar cu cărțile pe față!

“Este un subiect foarte important. Cred că rezultă că avem o majoritate, în PE, care dorim ca Marea Britanie să fie aici! Vreau sa felicit negociatorul, a făcut tot ce trebuie, problema nu este la noi! Problema este în Marea Britanie, iar eu sunt îngrijorată de ceea ce se întâmplă cu cetățenii europeni, cu concetățenii mei care trăiesc acolo. Sunt îngrijorată și de ce se va întâmpla cu cetățenii britanici care trăiesc în UE , dar și de relațiile comerciale.

Cred că trebuie sa continuăm negocierile, dar Marea Britanie, prin reprezentanții ei, nu prin populație, deoarece populația își dorește în majoritate să fie în UE! Am fost în Londra, am fost în Birmingham, am discutat cu cetățeni, oameni de afaceri, toți doresc să rămână în UE, dar responsabili sunt oamenii politici care dezinformează! Am văzut recent un membru al PE din zona de dreapta cum făcea reclamă să ne instige că, dacă va ieși Marea Britanie, vom plăti noi din salariile noastre, șomaj eurodeputaților britanici. Fals!”, a spus Grapini Maria Grapini, în plenul PE.

VEZI ȘI:

Dăncilă răspunde acuzelor din PE: Ce spuneți despre protestele din Franța?

Grapini a răbufnit în PE, la prezentarea programului Președinției Române


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel