Margherita, RECALCITRANTĂ. Detaliul despre care NU a vorbit NIMENI

Un detaliu interesant a ieșit la iveală ieri, după ce Margherita de la Clejani a provocat un accident în Capitală. Iată motivul în plus pentru care poliția ar trebui să se sesizeze. 

Margherita din Clejani a provocat ieri dimineață un accident, lovind cu autoturismul său o altă maşină care era parcată pe bulavardul Gheorghe Şincai din Capitală.

Imediat după producerea accidentului, poliţiştii care au ajuns la locul producerii accidentului au văzut-o pe Margherita din Clejani că nu îşi putea controla gesturile, tocmai de aceea au decis să o testeze atât pentru alcool cât şi pentru droguri. Aşa au ajuns angajaţii M.A.I la concluzia că artista şi-a condus autoturismul sub influenţa drogurilor.

Detaliul despre care nu a vorbit nimeni. Margherita a devenit recalcitrantă

Întrebată de un jurnalist ce făcea la ora șase dimineața, de unde venea, Margherita a devenit recalcitrantă și a răspuns inițial că venea de la o TERASĂ. Apoi a spus: "Veneam de la o petrecere. Te interesează pe tine ce făceam la șase dimineața? Nu e treaba ta dacă se consuma sau nu alcool. Nu e treaba ta! Nu o să mai declar nimic de acum încolo pentru presa din România, pentru că eu sunt de la Hollywood", a spus Margherita.

Ei bine, acesta este detaliul pe care nu l-a observat nimeni. De la ce petrecere venea Margherita? Pentru că este bine cunoscut faptul că în prezent, în plină stare de alertă provocată de pandemia de COVID-19, nicio terasă și niciun club nu ar trebui să fie deschise, iar petrecerile sunt permise în cazuri restrânse, cu până-n 8 persoane. 

Însă, știm și din cazul saloanelor de înfrumusețare, că vedetele au tratament preferențial: INCREDIBIL! SALOANE de înfrumusețare, DESCHISE înainte de 15 mai. STATUT preferențial pentru anumite persoane

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel