Marea surpriză de Black Friday 2013: eMag și Flanco dau startul

Black-Friday-2012--Ce-oferte-pregatesc-Amazon--eBay-sau-Asos
Black-Friday-2012--Ce-oferte-pregatesc-Amazon--eBay-sau-Asos

Black Friday 2013 se apropie cu pași repezi. În mod normal, ar trebui să fie în 29 noiembrie. Magazinele eMag și Flanco pregătesc o surpriză pentru persoanele care așteaptă nerăbdătoare marea zi a reducerilor. 

Magazinele eMag şi Flanco vor organiza în acest an evenimentul de shopping Black Friday în 22 noiembrie, a declarat  Iulian Stanciu, directorul general al eMag şi proprietarul Flanco, scrie zf.ro.

"Oamenii nu vor Black Friday într-o zi anume, ci vor Black Friday", a declarat Stanciu. El a adăugat că se aşteaptă ca şi ceilalţi jucători de pe piaţă să schimbe data evenimentului de shopping.

eMag estimează pentru Black Friday 2013 vânzări de 98 de milioane de lei (22 mil. euro), prin 200.000 de comenzi, şi 4 milioane de vizite pe site. Estimările sunt pentru prima zi de Black Friday. Pe de altă parte, Flanco estimează vânzări de 85 de milioane de lei (19 mil. euro) în week-end-ul de Black Friday, şi 180.000 de tranzacţii. 100 de milioane de euro este suma la care se vor ridica tranzacțiile de Black Friday, a estimat Stanciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel