Marea conjuncție Jupiter - Saturn din 21 decembrie 2020 va SCHIMBA lumea. Nu s-a mai întâmplat din 1226

În 21 decembrie 2020 se va produce un fenomen spectaculos cu un impact major asupra vieților noastră. Începe schimbarea!

Luni, 21 decembrie 2020, urmează să aibă loc o conjuncție fabuloasă între cele mai mari două planete din sistemul nostru, Jupiter și Saturn. Am putea observa ceea ce este numit Steaua Crăciunului, Steaua Magilor sau Steaua din Betleem. Jupiter și Saturn vor fi la 0,1 grade distanță, și vor forma o singură lumină. Va fi ceva fabulos în sistemul nostru solar. O astfel de conjuncție, în mod normal se produse o dată la 20 de ani, însă una precum cea care va avea loc lui nu s-a mai văzut din 1226 în această lume. În 1623 s-au mai aflat Jupiter și Saturn la această distanță, însă atunci nu a fost observabilă această apropiere, așa cum s-a întâmplat în 1226. 

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a analizat semnificația acestui moment unic în viața noastră și impactul pe care-l va avea. 21 decembrie 2020 este ziua în care lumea începe să se schimbe. a spus Daniela Simulescu, în emisiunea DCNews.ro.

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel