Marcel Ciolacu: PSD sub nicio formă să NU VOTEZE! Contextul în care Viorica Dăncilă voia să voteze Guvernul PNL

Marcel Ciolacu face mai multe declarații de presă în aceste momente! 

Marcel Ciolacu a anunțat, conform declarației transmise live de Digi24: ”Mi se pare normal ca PSD sub nicio formă să nu voteze, în acest moment, învestirea unui nou guvern. Mai mult, există o cutumă parlamentară în întreaga lume: cei care dețin majoritatea să asigure și cvorumul”. 

”Nu vreau să comentez comentez discuțiile doamnei fost prim-ministru”

Întrebat despre declarația Vioricăi Dăncilă care ar fi spus că PSD ar putea să voteze acest nou Guvern, Marcel Ciolacu a răspuns: ”Eu știu ce decizie am luat în CExN, nu vreau să comentez discuțiile doamnei fost prim-ministru, actual interimar și președintele PSD. Eu știu decizia pe care am luat-o în CExN de a nu vota”. 

El a afirmat că premierul Viorica Dăncilă ar fi susținut sprijinul pentru noul Guvern PNL dacă membrii acestuia ar fi semnat Pactul de bunăstare: ”Acesta este contextul în care doamna președintă a PSD a spus că ar fi posibilitatea să votăm acest guvern”. 

Cu toate acestea, fiind lideri din PSD care susțin ca partidul să voteze Guvernul PNL, Marcel Ciolacu a afirmat că vor mai fi discuții în partid. 

Cu privire la alegerile anticipate, Marcel Ciolacu a susținut că există această posibilitate constituțională. Cu privire la plecarea lui Mihai Fifor din funcția de secretar general al PSD, Marcel Ciolacu a răspuns: ”M-am exprimat în interiorul partidului”. 

”E cazul ca cele cinci partide care au votat moțiunea să-și asume guvernarea” a precizat Marcel Ciolacu, adăugând că într-o logică politică, i se pare corect să nu fie votat Guvernul PNL. 

”Am fost multe să-mi reproșez în ultimii trei ani. Și eu, și colegii mei. Trebuie să ne asumăm anumite decizii.” a mai spus Marcel Ciolacu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel