Marcel Ciolacu: Organizarea Congresului PNL, un afront uriaș la adresa românilor

Ciolacu: O rectificare bugetară pentru pensii şi alocaţii trebuie pregătită ca să fie adoptată lunea viitoare. Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu
Ciolacu: O rectificare bugetară pentru pensii şi alocaţii trebuie pregătită ca să fie adoptată lunea viitoare. Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a transmis un mesaj, după ce PNL a decis organizarea Congresului cu 5.000 de membri în condițiile în care infectările au explodat în România.

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat, spune că organizarea Congresului PNL este o mare dovadă de „afront uriaș la adresa românilor“:

„Congresul PNL cu 5.000 de oameni într-o singură sală, deși infectările au explodat- este un afront uriaș la adresa românilor.

Guvernul Cîțu siluiește cum vrea legea în interes politic, dar le cere românilor să accepte restricții tot mai severe. Este o dublă măsură flagrantă care va avea ca efect și mai puțină încredere în guvernanți.

Anul trecut, PSD a organizat Congres online în pandemie și a făcut eforturi uriașe să respecte toate prevederile legale:

- am redus masiv numărul de delegați;

- am folosit mai multe spații interioare și exterioare din țară conectate prin internet;

- am stat mai puțin de 20 de persoane în aceeași sală.

Acum, PNL face orice să fie deasupra legii. 5.000 de liberali ignoră normele sanitare, cu riscul de a răspândi virusul în toată țara.

În România revine carantina, magazinele se închid din nou la ora 18.00 sau 20.00, iar Cîțu, Orban, Gorghiu și Rareș Bogdan au un singur gând

- cum să numere voturile. Restul țării a reînceput să numere zilnic morții de COVID“, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

 

Congres PNL. Chirieac, ironic: Eu îl iubesc pe Florin Cîțu. ”Vi se pare că poate să conducă un partid politic? Treziți-vă!”

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre Congresul PNL de sâmbătă, Florin Cîțu și Ludovic Orban luptând să câștige președinția partidului.

"Eu îl iubesc pe Florin Citu, chiar nu am nimic cu domnia sa, începe să îmi fie din ce în ce mai simpatic. Un lider de partid se presupune că îşi trage partidul, nu? Vi se pare că domnul Cîțu poate să conducă un partid politic? Vi se pare că domnul Cîțu poate să dea o linie? Faptul că domnul Klaus Iohannis a fost ales preşedinte... A fost ales președinte într-o ţară în care reclama cea mai puternică este să spui că produsul respectiv este german. Etnicitatea sa a avut rolul fundamental la alegerile din 2014, unde l-am votat cu două mâini. Mai departe, vezi rezultatele economice care nu pot fi contestate. Treziţi-vă! La 1 august, 2,6% era serviciul datoriei externe a României. Vă daţi seama peste trei ani, când trebuie să ajungem în deficit 3%, noi o să avem 5% serviciu datorii externe. Despre ce vorbim?", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea Punctul de Întâlnire, de la Antena 3.

"Alegerile au avut loc deja. Sâmbătă, felicitările, masa şi dânsul, că sunt unii aşa cu sufletul curat care mai cred în democraţie. Orban, care nu era iubit de PNL, în acest moment este iubit. Ăsta este rezultatul acestei campanii. Şi îl vor vota pe Florin Cîțu. Din respect pentru preşedintele Iohannis, îl vor vota pe domnul Florin Cîțu", a mai spus analistul politic (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel