Maramureş: Polițist bătut de elev, la proba pentru permisul de conducere

Un bărbat care a fost declarat respins la proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere l-a lovit pe poliţistul examinator şi a dat cu pumnul în maşina cu care a dat proba, arată un comunicat de presă al Instituţiei Prefectului-judeţul Maramureş

Băimăreanul s-a prezentat la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Maramureş în vederea susţinerii probei de examinare practică pentru obţinerea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, iar după susţinerea acesteia a fost declarat respins. 

"Examinatorul, agentul de poliţie, i-a explicat motivele respingerii, însă cetăţeanul a devenit recalcitrant şi violent. El a lovit cu pumnul geamul din partea faţă stânga a autoturismului, care s-a spart, iar mai apoi a devenit violent şi l-a lovit pe agentul de poliţie în piept", precizează comunicatul. 

Conform prefectului Vasile Moldovan, infracţiunea de ultraj a avut loc în autoturismul cu care s-a desfăşurat proba de examinare practică, în parcarea din spatele Sălii Polivalente "Lascăr Pană" din Baia Mare. 

"Cetăţeanul a părăsit autoturismul după lovirea agentului de poliţie şi s-a îndreptat pe strada Oituz, în zona Bisericii Penticostale 'Muntele Sionului'. Situaţia a fost anunţată instituţiei abilitate, poliţia, iar ulterior cazul a fost preluat de către procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare", a precizat Vasile Moldovan. 

Persoana a fost reţinută pentru infracţiunea de ultraj şi a fost întocmit un dosar penal. 

"Având în vedere gravitatea faptei comise asupra unei persoane aflate în exerciţiul funcţiunii al autorităţii statului s-a făcut, de către procuror, propunerea de arestare preventivă a cetăţeanului", a adăugat Vasile Moldovan, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel