Maradona, concediat în Emirate

Antrenorul argentinian Diego Maradona a fost concediat de clubul arab Fujairah, după ce jucătorii săi au ratat promovarea în primă ligă a Emiratelor Arabe Unite.

Demiterea din postul de antrenor principal a fostului mare fotbalist Maradona (57 ani), a fost anunţată vineri seara printr-un mesaj pe Tweeter, după ce Fujairah a remizat cu Khorfakkan (1-1) şi a rămas pe locul 3 care nu asigură promovarea directă în primul eșalon al fotbalului din Emirate (UAE Pro-League), relatează Agerpres citând DPA.

O cunoștință din România

De la preluarea mandatului de tehnician, Maradona l-a transferat la Fujairah pe conaționalul său Danilo Carando, vârful argentinian în vârstă de 29 de ani care în 2010 a trecut și pe la echipa FC Astra Ploiești, în tricoul căreia a marcat un gol în România.

Eșecuri ca antrenor

Campion mondial ca jucător în 1986, Diego Maradona a condus naţionala Argentinei ca selecţioner între 2008 şi 2010, inclusiv la un turneu final de Cupă Mondială, iar apoi a antrenat un alt club arab, Al Wasl, între 2011 şi 2012, fără rezultate notabile.

Postul de tehnician la Fujairah i-a fost oferit în aprilie 2017, iar jucătorii săi au fost înfrânți o singură dată în cele 19 etape de campionat pe care echipa le-a jucat până în prezent sub conducerea sa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel