Manuela Hărăbor, revoltată după tragedia de la Club Colectiv: Este inadmisibil

Mii de români s-au mobilizat duminică, în Capitală, pentru a aduce un omagiu impresionant victimelor din Club Colectiv. Între aceștia s-a aflat și actrița Manuela Hărăbor care a dezvăluit riscul la care se expun mulți artiști români în timpul spectacolelor. 

"E bine să se știe de ani de zile că aceste cluburi, dar și teatre funcționează în niște grote, aceste bombe cu ceas, și autoritățile nu fac nimic. 

Eu merg de două ori pe lună într-un loc din Centrul Vechi în care, când nu sunt pe scenă, ci în culise, mă rog la Dumnezeu să mă lumineze ce să fac în caz de un incendiu sau de un cutremur. Singura mea speranță este că rugăciunea către Dumnezeu să mă ajute să fac pasul cel bun, să pot ajunge sănătoasă acasă la copilul meu. 

Faptul că au ieșit atât de mulți oameni în stradă, că televiziunile sunt solidare, lucrul acest trebuie să fie doar începutul, să ne înarmăm cu foarte multă răbdare și cu timp, din timpul nostru dat, ca acest lucru să nu se mai întâmple.

Citește și: Incendiu Colectiv: Un tânăr care a scăpat din infern dă cărțile pe față

Am înghițit mult, umilințe, sărăcie, furtișaguri, dar deja se atentează la viața noastră. Acest lucru nu este de trecut cu vederea. Este momentul ca să fim solidari încât să se forțeze autoritățile să ia o decizie extremă. Nu băgat la pușcărie 2-3 oameni, nu dat amenzi usturătoare, pentru ca aceștia peste 2-3 ani să o ia de la capăt. Lucrurile trebuie duse până la capăt. Trebuie puse lanțuri pentru totdeanua. Licențele trebuie luate pe viață, așa cum este în America. Pedepsele sunt maxime, de la pedepse pe viață, până la sentințe capitale. Mă rog la Dumnezeu să-i dea românului minte și înțelepciune și răbdare și să aibă de data asta un cuvânt de spus încât să forțeze autoritățile de la mic la mare pentru că vina este multiplă. Corupția ucide. De data aceasta a luat 30 de vieți.  Anul trecut a luat trei vieți, la Constanța. Nu s-a mai vorbit nimic de asta. Acesta este momentul în care trebuie să punem piciorul în prag, pentru că luptăm pentru viața noastră și a copiilor noștri. Trebuie să fim în siguranță când ieșim din casă pentru a cumpăra haine pentru copiii noștri sau pentru a bea o cafea. Noi am ajuns să fim în nesiguranță în mediul în care trăim. Este inadmisibil!", a declarat Manuela Hărăbor, din mijlocul participanților la mitingul solidarității în memoria celor care au pierit în clubul bucureștean Colectiv. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel