Urmărește emisiunea live


Manelistul Cristi Dules a fugit din club. Bătaie generală

Manelistul Cristi Dules, alături de formația sa a fost au fost în centrul unui scandal într-un club din Vaslui. Ei au fost nevoiți să fugă din club și au părăsit chiar și instrumentele, pentru a scăpa din bătaia generală. 

Totul a pornit din cauza geloziei. Si nu pentru o fatã, ci pentru invitatul serii, manelistul Cristi Dules. Tânãrul care a pornit conflictul s-a supãrat pe un muntenar prezent la petrecere cã dã prea multe dedicatii si cã vrea sã acapareze toatã atentia cântãretului.I-a adresat cuvinte obscene, cel din urmã nu s-a lãsat mai prejos, iar de aici si pânã la încãierare nu a mai fost decât un pas.

Manelistul și formatia sa s-au oprit din cântat, au lãsat toate instrumentele în club si au fugit afarã. Bodyguarzii clubului au intervenit si i-au scos afarã din local pe cei doi tineri care stricaserã petrecerea. Contactat telefonic, tatãl lui Cristi Dules, si el membru al formatiei acestuia, a declarat cã incidentul i-a luat prin surprindere. 

“Am vãzut cã s-au luat la ceartã la o masã, nu stiu de la ce, dar la adresa noastrã nu a fost nimic. Noi am lãsat totul si am plecat afarã. Ce s-a întâmplat înãuntru, nu stim”, a declarat tatăl manelistului pentru Vremeanouă.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel