EXCLUSIV  Manele la Gopo. Adevărul despre detaliul care a inflamat pe toată lumea. Bursuc: Trebuie să o spun! video

Dan Bursuc
Dan Bursuc

Dan Bursuc a vorbit pentru DCNews despre scandalul izbucnit la Gala Premiilor Gopo, după ce trupa manageriată de el a cântat o manea. 

Trupa de manele Kana Jambe a stârnit un val de reacţii negative după ce a cântat o manea la Gala Premiilor Gopo. Printre criticile aduse formaţiei este şi cea legată de vestimentaţia unuia dintre solişti.

"Nu ne-am prezentat într-un fel aiurea. Ne-am prezentat destul de frumos. În ceea ce priveşte costumaţia acelui solist, care a apărut în maiou, trebuie să spun că așa mi s-a cerut din partea organizatorilor: Să apară în vestimentaţie de genul acesta. Îmi pare rău, eu intenţionz întotdeauna să ridic tinerii de la şcoala mea, să le creez un viitor frumos, să devină şi ei cineva, un bun al societăţii noastre, indiferent ce gen muzical cântă. Pentru toată lumea există fani şi ascultători. Dacă eşti negru trebuie să fii dat afară sau nu ai voie să asculți... sau trebuie să fim blonzi şi roşii în obraji ca să cântăm la Teatrul Naţional?", a spus Dan Bursuc pentru DC News.  

VEZI ȘI: Manele la Gopo. Bursuc, replică pentru Temişan şi Mărgineanu. Primul interviu după scandal

Trupa de manele Kana Jambe a urcat pe scenă și a cântat două piese. Prima melodie a fost ”Romanian Rapsody", un cover după celebra piesă ”Bohemian Rapsody" a trupei Queen. A doua cântare a fost manea din repertoriul propriu. În acel moment, mai mulți actori s-au ridicat și au părăsit sala.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel