EXCLUSIV  Manele la Gopo. Bursuc, replică pentru Temişan şi Mărgineanu. Primul interviu după scandal

Dan Bursuc
Dan Bursuc

Dan Bursuc a vorbit la DC News despre situaţia creată la Premiile Gopo, acolo unde a cântat o trupă de manele impresariată de el. Bursuc a răspuns criticilor aduse de Aurelian Temişan şi Mihai Mărgineanu.

Marţi seară, în cadrul Galei Premiilor Gopo, a fost prezentat un moment în care trupa lui Dan Bursuc, Kana Jambe, a cântat manele. Înaintea momentului trupei, a fost proiectat un sketch în care a fost parodiat filmul „Bohemian Rhapsody". Prezența pe scenă a formației Kana Jambe a stârnit nemulțumiri, unele fiind exprimate pe rețelele de socializare. Organizatorii au precizat că şi-au dorit ca Gala din 2019 să reprezinte o pledoarie pentru diversitate, acceptare şi toleranţă.

"S-a făcut atâta tam-tam pe tema asta, pentru mine e cea mai mare satisfacţie. Eu niciodată nu o să iau lucrurile acestea în rea voinţă. Toată lumea are dreptul să îşi exprime părerea. Acum eu văd partea cea mai bună. Sunt aceste păreri şi guri rele de pe margine, invidioşii, care nu vor să vadă anumite trupe şi aici cred că e vorba de răutate din cauza etniei noastre. Textul care s-a cântat aseară nu a fost cu dezacorduri, nu ştiu pe ce bază se fac atâtea discuţii de răutate.

Ca profesionist în materie, mi se pare că m-am prezentat foarte bine. Nu pot să-l iau eu în calcul pe domnul Temişan sau pe domnul Mărgineanu. În afară că ei mai şi joacă în anumite episoade, filme, ar fi vrut să şi cânte. Nu ştiu de ce nu au fost ei aleşi. Nu au înţeles un singur mesaj: că noi am participat în cadrul acestor filme care au fost premiate, iar acest domn minunat, Tudor Giurgiu, a căutat ca noi să şi prezentăm un moment artistic în cadrul premiilor Gopo. Pentru toată lumea există fani şi ascultători. Poate dânşii nu sunt unii dintre acei ascultători care iubesc acest gen muzical", a spus Dan Bursuc pentru DC News. 

Trupa lui Dan Bursuc, Kana Jambe, a urcat pe scena Teatrului Național, marți seară, la Gala Premiilor Gopo, stârnind un val de reacţii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel