Maneaua rock de la Vocea României care va intra în istoria show-ului. Alexandra și Laila, pe sufletul lui Tudor Chirilă: "Bravo! Extraordinar!" (VIDEO)

Alexandra Sîrghi și Laila Abdel Hafiza u interpretat una dintre cele mai cunoscute manele, dar în varianta... rock. Ce a ieșit?! Show exploziv!

"Duetul care va rămâne în istoria Vocii României", a spus Horia Brenciu, înainte de a le da marea veste celor două concurente care aveau să cânte împreună maneaua "Buzele tale, două petale".

Şi probabil că nici nu a fost prea departe de adevăr. Publicul le-a aplaudat în picioare.

"Foarte bine, neaşteptată interpretarea asta. V-a ieşit foarte bine. Am văzut acolo şi actorie, şi zbucium", a spus Smiley.

"Sunt curioasă cine a dat piesa asta. Dar nu trebuie să răspundeţi. Dacă a ales-o Horia, felicitări. Dacă a ales-o Theo, mă bucur că nu eşti singur la Vocea României, Horia. Este momentul meu preferat din battle-uri", a spus Irina Rimes.

"Mi se pare foarte bine când Horia şi Theo demonstrează, pe scena de la Vocea României, că un bun moment rock poate fi imbatabil. Am o mică preferinţă. Mi s-a părut că, la un moment dat, Alexandra a fost un pic mai pe cântec. Bravo! Extraordinar!", a spus

"Această piesă nu ar fi fost posibilă dacă nebuna mea de parteneră nu ar fi avut această idee la fel de nebună ca ea. Și îi spun, a nu ştiu câta oară, că o iubesc şi poate face din orice idee spectacol.

"În prima fază mi-a fost teamă să îi spun lui Horia ce idee mi-a venit, că mi-era teamă că nu va accepta", a spus Theo Rose.

Alexandra a fost cea aleasă de Horia Brenciu şi Theo Rose să meargă mai departe. Laila a fost salvată de Irina Rimes.

Vezi și: Gilberta și Andrei, duelul echipei Theo Rose-Horia Brenciu, deloc pe gustul colegilor: "Moment inadecvat" / "Nu prea am fost la spectacole de varietăţi" (VIDEO) 

 David și Ioana, combinația de voci a lui Smiley care a ridicat publicul în picioare. Mai puțin pe Tudor Chirilă: "Felicitări pentru piesă, dar cam atât!" (VIDEO) 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel