David și Ioana, combinația de voci a lui Smiley care a ridicat publicul în picioare. Mai puțin pe Tudor Chirilă: "Felicitări pentru piesă, dar cam atât!" (VIDEO)

David Mihuț și Ioana Neagu au ridicat publicul în picioare, în această seară, cu duelul lor.

"A fost foarte bine. Melodia mai mult i s-a potrivit ei, decât lui David", a spus Irina Rimes.

"Felicitări, Smiley, pentru piesă, dar cam atât. Mie mi se pare că ei nu trebuiau puși împreună, în sensul că la el mi s-a părut prea puțin, la ea mi s-a părut prea mult. Și nu am simțit această chestie... că transformați piesa asta într-un duet", a punctat Tudor Chirilă.

"Eu cred că, la finalul acestui battle, cel mai câștigat este David, pentru că la Vocea României este și despre provocare și depășirea limitelor. Cu tine, David, cred că asta s-a întâmplat acum. Mi se pare că te-ai descurcat extraordinar. Mi s-a părut tare! Bravo, vouă!", a spus Theo Rose.

"Mă așteptam să se nască o polemică. De asta i-am și pus împreună, de asta le-am dat piesa asta. Într-adevăr, alăturarea este neobișnuită. Theo se vede că a fost cu mine în echipă în sezonul trecut, că a prins ideea. Mie mi-a plăcut foarte mult și, după reacția publicului, cred că le-a plăcut și lor foarte mult”, a spus Smiley.

Totuși, a mers mai departe cu Ioana.

Vezi și:  Gilberta și Andrei, duelul echipei Theo Rose-Horia Brenciu, deloc pe gustul colegilor: "Moment inadecvat" / "Nu prea am fost la spectacole de varietăţi" (VIDEO) 

 Maneaua rock de la Vocea României care va intra în istoria show-ului. Alexandra și Laila, pe sufletul lui Tudor Chirilă: "Bravo! Extraordinar!" (VIDEO) 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel