Gilberta și Andrei, duelul echipei Theo Rose-Horia Brenciu, deloc pe gustul colegilor: "Moment inadecvat" / "Nu prea am fost la spectacole de varietăţi" (VIDEO)

Gilberta Wilson și Andrei Ciocârlan, din echipa Horia Brenciu - Theo Rose, și-au duelat vocile pe o piesă care se pare că nu a fost pe gustul colegilor jurați.

"Nu prea am fost la spectacole de varietăţi. Am fost la un teatru de vară, în Eforie, cu ai mei şi i-am dat flori lui Jean Constantin, pe scenă. Pe acolo m-am transportat acum", a spus Smiley.

"Şi mie mi s-a părut momentul un pic inadecvat. Vocea Gilbertei a strălucit şi a încercat să intre mai mult în zona asta pasională", a spus Tudor Chirilă.

"De data asta, nu sunt în asentiment cu colegii mei. Am crezut în povestea voastră. Aş merge mai departe cu Gilberta!", a spus Irina Rimes.

"Mie îmi pare extraordinar de bine că un moment ca acesta i-a trezit amintiri lui Smiley", a spus Horia Brenciu.

Gilberta a fost cea care i-a cucerit pe Theo Rose și Horia Brenciu şi merge mai departe.

Vezi și:  David și Ioana, combinația de voci a lui Smiley care a ridicat publicul în picioare. Mai puțin pe Tudor Chirilă: "Felicitări pentru piesă, dar cam atât!" 

 Maneaua rock de la Vocea României care va intra în istoria show-ului. Alexandra și Laila, pe sufletul lui Tudor Chirilă: "Bravo! Extraordinar!" (VIDEO) 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel