Mandat de interceptare pe siguranță națională. Documentul, făcut public la Victor Ciutacu

Victor Ciutacu a făcut public la România TV documentul prin care primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș a fost interceptat pe motive de siguranță națională. 

Iată cum arată un astfel de document:

(w670)

(w670)

Cătălin Cherecheș este trimis în judecată într-un dosar instrumentat de DNA. 

Potrivit unui comunicat al DNA, în 2014, Cătălin Cherecheș, în calitate de primar, i-a propus unei persoane, denunțător în cauză, să ocupe o funcție de conducere în cadrul Clubului sportiv Fotbal Club Municipal Baia Mare (FCM Baia Mare), propunere cu care aceasta a fost de acord.

'În continuare, inculpatul Cherecheș i-a promis acesteia sprijin financiar, atât pentru achitarea datoriilor clubului de fotbal, cât și pentru continuarea în bune condiții a activității clubului, cu condiția ca o parte din banii primiți de club să-i fie remiși edilului. Astfel, în baza înțelegerii dintre cei doi, în perioada martie-august 2015, Cherecheș a pretins și a primit de la persoana respectivă suma de 70.000 lei, în mai multe rânduri, direct sau prin intermediar', susțin procurorii.

DNA precizează că, în perioada imediat următoare, Cătălin Cherecheș, pentru a propune Consiliului local al municipiului Baia Marea susținerea financiară a clubului de fotbal cu suma de 1.000.000 lei/1.200.000 lei, a pretins denunțătorului să cesioneze pe numele unei anumite persoane o societate comercială.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel