Mâncarea din spitale. Rafila, mesaj după viralizarea imaginilor cu hrana de la Spitalul Municipal: "Responsabilitate e a managerului"

Ministrul Rafila, vizită la Spitalul Floreasca, la pacienţii răniţi în accidentul rutier din Bulgaria - Foto Facebook Alexandru Rafila
Ministrul Rafila, vizită la Spitalul Floreasca, la pacienţii răniţi în accidentul rutier din Bulgaria - Foto Facebook Alexandru Rafila

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a comentat imaginile care s-au viralizat pe internet cu hrana pacienților oferită la spitalul Municipal din București. Acesta spune că este responsabilitatea managerilor.

Alexandru Rafila a fost întrebat în cadrul interviului despre hrana din spitalele din România, în general, dar și despre imaginile cu hrana oferită în Spitalul Municipal din București. Acestea din urmă s-au viralizat în mediul online și au provocat reacții și controverse. 

Pe imagini se putea vedea cum hrana consta într-o bucată de brânză topită, unit și câteva felii de pâine cu puțină marmeladă. 

Mâncarea din Spitalul Municipal. Rafila: "Părea aruncată într-o caserolă de plastic"

Alexandru Rafila a spus că i se pare că mâncarea era mai degrabă "aruncată" într-o caserolă de plastic. Tot el a declarat că imaginea ar fi putut fi schimbată dacă hrana era aranjată într-o caserolă de plastic. De asemenea, Rafila spune că i se cere să trimită controale la toate cele 400 de spitale din România pentru rezolvarea problemei cu hrana. 

„Eu vreau să tranşăm lucrul ăsta şi să-l discutăm foarte serios şi o să vă spun ce am făcut noi, la Ministerul Sănătăţii, şi ce ne gândim că am putea să facem. Responsabilitatea privind masa pacienţilor este, clar, a managerului spitalului respectiv. Mie mi se cere să trimit controale la cele 400 de spitale din ţară care să rezolve această problemă. Este clar că este responsabilitatea managerului”, a spus Rafila în emisiunea de la Prima TV.

Ministrul Sănătății spune că s-a implicat personal în verificarea multor spitale din România și că în majoritatea unităților sanitare pe care le-a verificat, hrana a fost în regulă. Rafila a menționat că a verificat acest aspect în aproximativ o sută de spitale din România. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel