EXCLUSIV  Mănânci de la fast-food? Imaginea care te va îngrozi

Produse tip fast-food
Produse tip fast-food

DCNews a publicat astăzi un articol cu un video surprins de către un cititor care arată cum este transportată carnea către o măcelărie din Sectorul 5 al Capitalei. În urma articolului, o altă poză surprinsă de către un alt cititor, în zona Hala Matache, șochează. 

VEZI AICI ARTICOLUL: EXCLUSIV Imagini de groază din București. Carnea pentru măcelărie, transportată în portbagaj- VIDEO

În urma publicării articolului, un alt cititor ne trimite o imagine de groază, care arată, de fapt, o practică năucitoare. Imaginea surprinsă demonstrează cum era ținută carnea de pui pentru un fast-food din Capitală, aflat la Piața Matache. Așa cum puteți observa, carnea era depozitată chiar pe gresie imediat lângă scările pe unde se face intrarea din stradă. 

(w670)

În România, aproximativ o mie de persoane se îmbolnăvesc cu salmonela. Cele mai multe îmbolnăviri sunt declanșate de Salmonela Enteritis, descoperită și în carnea de pui din România. Pentru a evita situația, ar trebui efectuate măsuri stricte de control. Îmbolnăvirile cu salmonela pot duce la cazuri severe în special la copii și la bătrâni. Dacă în formele mai ușoare, manifestările bolii trec de la sine în câteva zile, în cele mai severe se poate ajunge la șoc septic. 

Specialiștii vă sfătuiesc să gătiți carnea la temperaturi de peste 60 de grade. Însă, în situații precum sunt cele de la un fast-food nu se poate verifica modul de preparare, având în vedere inclusiv situația din imaginea de mai sus, de unde vedem cum celor care depozitează în acest mod carnea nu le este nici măcar teamă că cineva vede această imagine îngrozitoare și că poate suna la ANPC sau ANSVSA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel