Mamaia, parcări cu plată în întreaga stațiune de la anul

1365495619-Taxa pentru promovarea statiunii Mamaia
1365495619-Taxa pentru promovarea statiunii Mamaia

 Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a anunţat marţi că, începând cu sezonul estival viitor, toate locurile de parcare din staţiunea Mamaia vor fi cu plată. 

Avem problema legată de transport şi se suprapun aici trei fluxuri, fluxul de angajaţi care de cele mai multe ori vin cu maşina proprietate personală, fluxul de turişti şi fluxul uzual, dat de vecinătatea noastră dintre Constanţa, Năvodari şi restul judeţului. Tocmai de aceea vă anunţ de acum că, începând de anul viitor, toate parcările vor fi cu plată. (...) Evident că pentru angajaţi vom face o politică de preţ mai mică, pentru că este un transport de necesitate şi vom dubla această politică cu una de punere în acord a reţelei de transport în comun în funcţie de angajaţii pe care dumneavoastră îi aveţi. Cu alte cuvinte, să stabilim palierele orare în care să trimitem mai multe autobuze, în special pentru accesul angajaţilor la locurile muncă, a spus Făgădău la o întâlnire organizată de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), cu participarea agenţilor economici de pe litoral şi a reprezentanţilor autorităţilor locale. 

Referitor la anunţul primarului că toate parcările vor fi cu plată, preşedintele FPTR, Mohammad Murad, a susţinut că, din punctul său de vedere, ar fi bine ca turiştii să beneficieze de gratuitate. 

Aţi spus că aţi luat decizia ca la anul să fie parcarea cu plată. M-aş bucura să avem nişte parcări speciale pentru constănţeni. (...) Sunteţi de acord că cei care vin din Botoşani şi stau la hotel trebuie să aibă prioritate înaintea constănţenilor şi atunci mai bine să fie parcare cu plată pentru constănţeni, pentru că cei care vin plătesc hotelul cu 300 de lei, nu e normal să plătească încă o taxă. Nu e normal să taxăm turistul în orice mod şi în orice face, a spus Murad, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel