Mama din Timișoara care s-a sinucis cu cei doi copii studiase psihologia. Unde a fost văzută înainte de tragedie și cu cine a vorbit ultima oară

Mama din Timișoara care s-a sinucis cu cei doi copii studiase psihologia. Unde a fost văzută înainte de tragedie și cu cine a vorbit ultima oară / Foto: Captură video Observator
Mama din Timișoara care s-a sinucis cu cei doi copii studiase psihologia. Unde a fost văzută înainte de tragedie și cu cine a vorbit ultima oară / Foto: Captură video Observator

Au apărut noi detalii după sinuciderea îngrozitoare din Timișoara, acolo unde o mamă s-a aruncat de pe un bloc alături de cei doi copii ai săi.

Apar noi detalii cutremurătoare în cazul mamei din Timișoara care s-a sinucis împreună cu cei doi copii. Aceasta era absolvent la psihologie și lucra ca agent imobiliar, transmite Realitatea Plus, Deși pe rețelele de socializare părea că are o viață perfectă, femeia s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje, în timp ce îi ținea în brațe pe cei doi copii, de 3, respectiv 6 ani.

Iuliana și tatăl copiilor ei divorțaseră în 2020. Femeia a încercat să își refacă viața, însă după un timp a revenit la fostul soț. Luna trecută cei doi s-au împăcat după ce bărbatul a revenit în țară din Austria. Ulterior, el a plecat din nou la muncă. Zilele acestea, bărbatul de 36 de ani urma să se întoarcă în România pentru a se recăsători cu mama celor doi copii ai săi. Nimic nu prevestea tragedia ce avea să urmeze. Marți dimineața, femeia în vârstă de 33 de ani s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara, cu micuții ei în brațe. Toti trei au murit. Specialiștii spun că femeia ar fi fost în depresie și că ar fi acționat astfel din cauza unui conflict apărut între timp cu tatăl copiilor. Prietena femeii spune, însă, că Iuliana nu ar fi fost în depresie, potrivit Antena 3.

VEZI ȘI: Detaliul care iese la iveală după sinuciderea îngrozitoare din Timișoara: Ieri ar fi fost ultima zi în care s-ar fi putut RECĂSĂTORI cu tatăl copiilor

Femeia și-ar fi premeditat sinuciderea

Totodată, se presupune că femeia și-a premeditat sinuciderea. Blocul de pe care a ales să se arunce avea acces cu geam pe acoperiș, iar vecinii susțin că au văzut-o cu câteva zile în urmă pe acoperiș. Din acest motiv, apropiații cred că tragedia a fost pregătită. Totuși, în telefonul tinerei anchetatorii nu au găsit niciun mesaj suspect care să fi indicat intenția de sinucidere.

Ultima persoană cu care a vorbit femeia înainte de a se arunca de pe bloc a fost iubita fratelui, cea care i-a împrumutat mașina cu care a mers la bloc.

În toamnă, Iuliana își îndemna prietenii de pe reţelele de socializare să răspândească iubire, pentru că "de durere și suferință este plin pământul".

"Răspândiţi iubire... că de durere şi suferinţă e plin pământul", se arată în fotografia cu citatul postat pe Internet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel