Mall Constanța: Un tavan s-a prăbușit. O clientă rănită. FOTO + update

Bogdan Bolojan / 04 iul 2018 / 21:28 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Un tavan s-a prăbușit la un mall din Constanța. 

Update - Precizări City Park Mall: Dorim să ne exprimăm regretul pentru incidentul produs aseară, în urma căruia o persoană a suferit răni ușoare, provocate de către desprinderea unei bucăți din tavanul fals al magazinului Hermosa, din cadrul City Park Mall. Persoana rănită a fost imediat transportată la Spitalul Județean Constanța și a primit îngrijirile necesare, fiind, în prezent, în afara oricărui pericol.

Echipa City Park s-a mobilizat imediat pentru închiderea și securizarea magazinului Hermosa. Mai departe, colaborăm cu autoritățile și reprezentanții magazinului, în vederea identificării cauzelor și stabilirii măsurilor necesare pentru prevenirea unor evenimente similare pe viitor.

Potrivit contractelor încheiate cu societățile care închiriază spațiile din cadrul centrului comercial, responsabilitatea privind integritatea acestor spații le revine chiriașilor. Acest aspect nu exclude, însă, preocuparea pe care City Park Mall o acordă securității și siguranței vizitatorilor săi. În acest sens am început un proces separat de verificare riguroasă a tuturor spațiilor din centrul comercial.

 

Magazinul este situat în incinta City Park Mall of Constanța.

Din informațiile furnizate de Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, o persoană a fost rănită la un picior. 

Din câte se pare, persoana respectivă era o clientă. Magazinul a fost sigilat, iar în zonă au fost trimiși mai mulți agenți de pază. 

(w670)

-se actualizează-


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23