EXCLUSIV  Majorare pensii cu 40%. Anunț în PREMIERĂ: "SUNT bani!". Care e CONDIȚIA

Sorin Naș, președintele Forța Natională, a oferit un interviu exploziv pentru DC NEWS. Acesta a făcut un anunț în premieră. 

Sorin Naș, președintele Forța Natională, a anunțat în exclusivitate pentru DC NEWS, că sunt bani în buget și că pensiile pot fi majorate cu 40% începând din septembrie, așa cum este prevăzut în bugetul pe 2020, doar dacă autoritățile iau și o serie de măsuri economice complementare.

"Forța Națională declară că sunt bani pentru acordarea pensiilor și se pot acorda. Este chiar important să fie acordate, majorate cu 1 septembrie și de asemenea, sunt bani și pentru alocații dublate. Dar aceste măsuri trebuie luată în combinație cu o serie de alte măsuri complementare, pentru a asigura acest circuit al banilor. Este nevoie și de sprijinirea mediului economic pentru a putea mări viteza de circulație a banilor în economie.

Toate acestea vor conduce dacă sunt bine gândite și implementate la bani mai mulți la bugetul statului și aici aș dori să spun că economia nu trebuia oprită. Asta e poziția noastră. Economia nu trebuia oprită! Trebuiau doar scrise și elaborate proceduri și reguli de funcționare a diverselor activități în perioade ca aceasta. Vor veni și alte perioade de criză. Ce facem dacă doamne ferește vine un cutremur devastator ca cel din 77 sau bombă biologică asu toxică? Ce facem? Oprim tot, stăm, ne tăiem venele? Activitățile trebuie să funcționeze în continuare", a declarat Sorin Naș, președintele Forța Natională, în exclusivitate pentru DC NEWS

Citește și: Sorin Naș (Forța Naţională), ofertă pentru Marcel Ciolacu: Plan pentru un nou guvern

Vezi aici interviul integral:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel