EXCLUSIV  Sorin Naș (Forța Naţională), ofertă pentru Marcel Ciolacu: Plan pentru un nou guvern

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Sorin Naș, președintele Forța Natională, i-a lansat o ofertă lui Marcel Ciolacu, după ce acesta a anunțat planul PSD.

Marcel Ciolacu a spus, în timpul conferinţei de presă de la PSD, de astăzi, că nu mai sunt bani pentru pensii şi salarii, acum.

"Guvernul actual nu are bani. Nu ştie să aducă bani, nu ştie să îi folosească nici pe cei care îi are, dar asta nu înseamnă că nu sunt bani. Am văzut un interviu la dumneavoastră cu domnul președinte Marcel Ciolacu. Lucrează la un plan economic cu PRO România şi ALDE. Vreau să îi transmit domnului președinte Marcel Ciolacu că ne oferim disponibilitatea de a participa la elaborarea acestui plan. Noi l-am şi propus. Specialiştii noştri au lucrat de mult timp şi l-am şi lansat într-o formă iniţială, în martie, când era votat acest guvern ilegitim, în opinia noastră, pentru că iată ce se întâmplă când nu respecţi Constituţia.

În momentul în care acest guvern a fost votat, singurul argument a fost declararea crizei de COVID-19, a epidemiei. Niciun argument nu justifică încălcarea Constituţiei şi a legii țării. Au greşit parlamentarii care au votat. Nu e nicio problemă, orice greşeală poate fi reparată. Reparaţia pe care o vedem noi este schimbarea guvernului şi formarea unui guvern de uniune naţională. Noi ne-am oferit disponibilitatea de a lua legătura cu specialiştii PSD. Nu am avut succes, dar poate prin intermediul dumneavoastră vom avea", a declarat Sorin Naș, într-un interviu pentru DCNews.

Vezi și: Ce pregătește PSD. Ciolacu: Nu vă ascund! Asta urmează

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel