Maia Sandu a VOTAT: „Asta îmi doresc!“

Astăzi, 15 noiembrie, în Republica Moldova are loc al doilea tur al scrutinului prezidențial. Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, și-a exercitat dreptul la vot.

Cetățenii R. Moldova își vor alege astăzi președintele dintre doi candidați care au obținut cele mai multe voturi în primul tur: Maia Sandu, candidata Partidului Acțiune și Solidaritate și Igor Dodon, candidat independent, susținut de Partidul Socialiștilor din R. Moldova. Spre deosebire de primul tur, când a fost necesară prezența a cel puțin ⅓ din alegătorii înscriși în listele electorale, în turul doi de scrutin, alegerile se vor declara valabile, indiferent de numărul alegătorilor care au participat la alegeri, informează Ziarul de Gardă

Candidata PAS, Maia Sandu, care a adunat cele mai multe voturi în primul tur al alegerilor prezidențiale și-a exercitat dreptul la vot.

„Astăzi este ziua voastră, stimați cetățeni. Astăzi noi cu dvs decidem cum vor trăi oamenii din Republica Moldova în următorii patru ani, decidem cum va păși Republica Moldova în următorul deceniu.

Atunci când oamenii se unesc, când oamenii își iau destinul în propriile mâini, atunci aceste se schimbă. Eu am votat pentru o Moldovă de care toți să fim mândri. Am votat pentru schimbare, pentru încredere în ziua de mâine. Noi toți merităm să avem alegeri libere și corecte, pentru a intra în normalitate și nimeni nu vă va mai folosi, nu vă va umili.

Dragi cetățeni, mergeți la vot!” a declarat aceasta potrivit Unimedia.info.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel