Maia Sandu a fost premiată de Grupul pentru Dialog Social din România

Maia Sandu a fost premiată de Grupul pentru Dialog Social din România
Maia Sandu a fost premiată de Grupul pentru Dialog Social din România

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost premiată de Grupul pentru Dialog Social din România.

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost premiată de Grupul pentru Dialog Social din România. Evenimentul a avut loc astăzi, în cadrul unei ceremonii online. 

Potrivit membrilor grupului, din care fac parte personalități ale vieții culturale si publice din România, acest premiu este oferit pentru prima dată unui şef de stat. Potrivit lor, sunt trei lucruri de care au rămas impresionaţi, fapt ce i-a motivat să ofere acest premiu preşedintelui Republicii Moldova. Este vorba despre răbdarea Maiei Sandu care a avut-o în construcţia unei politici de tip european în Republica Moldova, contrastul dintre condiţiile obiective foarte grele şi performanţa care a însemnat un succes şi faptul că a reuşit să facă această construcţie de tip european şi să o ducă la succes ca femeie, demonstrând calităţi de leader-ship remarcabile. 

Maia Sandu, onorată de premiu

"Sunt onorată să fac parte din rândul marilor oameni care de-a lungul anilor au fost premiaţi de Grupul pentru Dialog Social. Acest premiu este al cetăţenilor din Republica Moldova, pentru că ei au luptat şi continuă să lupte pentru valorile democratice. Ei sunt cei care au rezistat în timpuri foarte grele, au luptat împotriva unor regimuri autoritare, au ieşit în stradă pentru ca să nu permită corupţilor să prindă rădăcini la putere. Eu am o sarcină dificilă, dar o să mă sprijin pe încrederea cetăţenilor, şi împreună cu ei sunt sigură că o să reuşim să construim o ţară democratică, în care oamenii oneşti pot să trăiască bine şi o ţară în care oamenii să creadă.", a declarat Maia Sandu. 

Premiul GDS se decernează anual unei personalităţi care s-a remarcat în promovarea valorilor societății civile și statului de drept, informează Publika.md.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel