Mai mulți turiști, printre care și un copil, răniți la Sinaia, după ce prelata unei terase a cedat din cauza zăpezii

Mai mulți turiști, printre care și un copil, răniți la Sinaia, după ce prelata unei terase a cedat din cauza zăpezii / Foto: Pexels
Mai mulți turiști, printre care și un copil, răniți la Sinaia, după ce prelata unei terase a cedat din cauza zăpezii / Foto: Pexels

Prelata unei terase din Sinaia a cedat din cauza zăpezii, iar mai mulți turiști au fost răniți.

Prelata unei terase a cedat sub presiunea zăpezii, la Sinaia. 5 persoane au fost rănite, printre care se află și un copil. Doi dintre adulți și copilul au suferit răni mai grave, așa că au fost transportați la spital, scrie Realitatea.net. Aceștia au fost duși la camera de Primiri Urgențe a Spitalului din Ploiești pentru îngrijiri medicale.

Stratul de zăpadă e consistent la Sinaia, după ce a nins foarte mult în ultimele ore.

VREMEA: Alerte meteo de Cod Galben, 2 - 4 ianuarie 2022. Rafale de până la 120 km/h

Administrația Națională de Meteorologie a emis alerte meteo de Cod Galben. Temperaturile neobișnuit de calde prognozate în această perioadă în toată țara nu vor fi resimțite din cauza vântului puternic ce va accentua senzația de frig. Deși sunt prognozate temperaturi de primăvară, temperatura resimțită va fi mult scăzută de vântul puternic. Va fi o ”primăvară cu dinți”. 

ANM a emis astăzi două alerte meteo. Prima intră în vigoare în această seară, iar a doua reprezintă o extindere a județelor afectate. Nu vor scăpa nici zonele țării care nu sunt colorate în galben, după cum anunță meteorologii. Vântul puternic va fi prezent pe întreg teritoriul țării. 

De astăzi, de la ora 23:00 până luni, la ora 08:00, va fi în vigoare o alertă meteo de Cod Galben de intensificări ale vântului, valabilă pentru Carpații Orientali. 

”În intervalul menționat, în Carpații Orientali, vântul va avea intensificări, cu viteze de 60...80 km/h, iar îndeosebi în zona înaltă, rafalele vor depăși 90...100 km/h.” a anunțat ANM. 

Vizate sunt județele Bacău, Bistrița Năsăud, Buzău, Covasna, Harghita, Maramureș, Mureș, Neamț, Suceava, Vrancea. Vezi aici HARTA ANM a zonelor afectate. De luni, 3 ianuarie, de la ora 08:00, avertizarea de Cod Galben se extinde și pentru județele: Alba, Argeș, Brașov, Cluj, Caraș-Severin, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Prahova, Sibiu, Sălaj și Vâlcea. Meteorologii subliniază că ”intensificări ale vântului, cu viteze de 45...55 km/h, se vor semnala local și în restul teritoriului.” Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel