Mai mulţi politicieni ruşi îi cer lui Putin să oprească războiul: E un dezastru

Facebook Vladimir Putin
Facebook Vladimir Putin

Mai mulţi politicieni din Rusia îi cer preşedintelui Vladimir Putin să oprească războiul din Ucraina. 

Deputaţii unui raion din Moscova i-au scris o scrisoare lui Vladimir Putin. Grupul contestatar avertizează că agresiunea împotriva Ucrainei va duce la sărăcirea întregii ţări şi va genera alte consecinţe nefaste. Semnatarii i-au cerut preşedintelui ţării să retragă imediat trupele din Ucraina.

Consiliul Deputaţilor din districtul municipal Gagarinsky din Moscova a condamnat operaţiunile militare de pe teritoriul Ucrainei, care sunt purtate de armata rusă.

Într-o scrisoare deschisă adresată preşedintelui Putin, deputaţii au numit invazia Ucrainei o catastrofă, relatează BBC.

„Aceasta este calea spre degradarea şi sărăcirea Federaţiei Ruse. Nicio altă acţiune nu ar putea provoca mai multe daune economiei ruse", i-au transmis aceştia, conform Mediafax.

Joe Biden, mesaj pentru Vladimir Putin în discursul despre Starea Națiunii:  "S-a înşelat. Suntem pregătiți"

Președintele SUA, Joe biden, s-a adresat, marți seara,  poporului american cu ocazia adresării despre Starea Naţiunii. Prima parte a discursului a fost dedicată Ucrainei și luptei împotriva Rusiei. Biden le-a transmis un nou mesaj de avertisment lui Vladimir Putin și celor care-i sunt alături.

"Putin a crezut că poate intra în Ucraina și că lumea se va răsturna. Dar i-a întâlnit pe ucraineni. Le spun acum oligarhilor: Gata! Vorbesc serios!

Le vom confisca iahturile, apartamentele lor de lux, avioanele private. Ca urmare a sancţiunilor, va fi deschisă o procedură de faliment împotriva principalei filiale europene a celei mai mari bănci ruseşti, Sberbank, a anunţat autoritatea de reglementare bancară a UE.

Între timp, Curtea Internaţională de Justiţie (CIJ), cel mai înalt organism judiciar al ONU, a anunţat audieri pe 7 şi 8 martie, după ce guvernul ucrainean a acuzat Moscova că plănuieşte un genocid.

Când dictatorii nu plătesc un preț pentru agresiunea lor, declanșează mai mult haos. Merg mai departe. Iar costurile și amenințările pentru America și pentru lumea întreagă cresc. De aceea a fost creată Alianța Nord-Atlantică – să asigure pacea și stabilitatea în Europa după Al Doilea Război Mondial. Statele Unite sunt membru alături de alte 29 de națiuni. Contează. Diplomația americană contează", a transmis Biden. VEZI MAI MULTE AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel