Magdalena Șerban spune de ce a împins-o pe Alina Ciucu. GEST care a deranjat-o

Magdalena Şerban, femeia care a împins-o pe Alina Ciucu la metrou, a spus că a avut o stare de "disperare” şi o "decădere” din cauza unei vieţi lipsite de hrană şi adăpost.

Potrivit unor surse judiciare, Magdalena Şerban le-a spus judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti, când s-a discutat cererea de arestare preventivă, că a avut o viaţă lipsită de hrană şi adăpost. De asemenea, ea a deschis mai multe procese pentru malpraxis deoarece avea probleme medicale, însă aceste procese nu s-au finalizat. Femeia ar mai fi spus că, din aceste motive, a avut o 'disperare' şi o 'decădere', datorită unei "lipse de speranţă".

Conform surselor, Magdalena Şerban a mai spus că este nevinovată.

În legătură cu incidentul din staţia Dristor, femeia susţine că a fost deranjată de muzica pe care tânăra o asculta la căşti, ar fi intrat într-o "altercaţie" şi "îmbrânceală" cu aceasta şi nu recunoaşte că ar fi lovit-o pe tânără cu piciorul, aşa cum apare pe camerele de supraveghere.

"Dacă toată lumea care are altercaţii la metrou ar fi dusă la arest, unde am ajunge?", le-ar fi spus femeia judecătorilor.

[citeste si]

Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, ea fiind acuzată de omor calificat şi tentativă de omor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel