Magdalena Șerban, dialog cu anchetatorii: Vreau să mă mărit

Criminala de la metrou, Magdalena Șerban ar fi avut un dialog incredibil cu anchetatorii. Ea i-a spus unui om al legii mai tânăr că vrea să se mărite. 

Surse de la fața locului susțin că ucigașa nu a vrut să colaboreze deloc cu oamenii legii și, ore întregi, a evitat să spună ceva concret, până când în încăpere a intrat un anchetator mai tânăr. 

"Femeia a ținut-o pe a ei și a susținut că nu a făcut nimic! Peste 10 persoane au întrebat-o de crimă, iar ea părea impasibilă! La un moment dat însă, în încăpere a intrat un tip, care, pentru a o determina să se simtă mai relaxată, a întrebat-o ce face! Spre surprinderea generală, ea s-a luminat la față și a dat un răspuns care i-a amuzat pe toți! "Ce să fac, mă pregătesc să mă mărit", a spus ea, iar anchetatorul a continuat pe același ton! "Dar el știe?!", apoi, a zâmbit! "Bineînțeles", a fost răspunsul Magdalenei Șerban, care, din acea clipă, nu a mai avut reacții negative și s-a mai liniștit", au dezvăluit persoane de la față locului, relatează stirilekanald.

Reamintim că Magdalena Șerban a fost reținută după ce a împins o tânără în fața metroului, care ulterior a decedat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel