MAE: Al doilea tur de scrutin s-a încheiat în Noua Zeelandă

Votare
Votare

Al doilea tur de scrutin s-a încheiat deja în Noua Zeelandă, informează Ministerul Afacerilor Externe, care menţionează că până la ora 10.00, ora României, 380.314 de cetăţeni români îşi exercitaseră dreptul la vot în străinătate, la secţia de votare.

"A treia zi de vot în străinătate pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale 2019 este în plină desfăşurare în Australia, Asia, Europa şi Africa. Cea de-a treia zi a votului în străinătate pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale 2019 se desfăşoară în 776 secţii de votare din Australia, Asia, Europa şi Africa. La ora 10.00, ora României, 380.314 de cetăţeni români îşi exercitaseră dreptul la vot în străinătate, la secţia de votare. Al doilea tur de scrutin s-a încheiat deja în Noua Zeelandă, la ora locală 21.00", precizează sursa citată, scrie Agerpres. 

Potrivit MAE, cetăţenii români din străinătate pot să îşi exercite dreptul de vot duminică, în intervalul 7.00-21.00 (ore locale).

Cetăţenii români sunt sfătuiţi să meargă la vot încă din prima parte a zilei, pentru a evita eventuale aglomerări.

Harta interactivă a secţiilor de votare din străinătate poate fi accesată pe site-ul oficial al MAE: http://www.mae.ro/maps/4083.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel