Mădălina Pușcalău, despre o revenire în televiziune: Va exista un astfel de proiect - EXCLUSIV

Mădălina Pușcalău și-a dat demisia de la B1 TV în decembrie anul trecut. În toate aceste luni care au trecut, jurnalista a scris "Înfruntarea finală", o carte despre dezbaterea finală dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta, confruntare care a avut loc în emisiunea ei. Dar când va reveni jurnalista pe micile ecrane?

Contactată de DC News, Mădălina Pușcalău a spus că în prezent se concentrează pe lansarea cărții sale care va avea loc miercuri, 6 mai, la Teatrul Național din București, iar când va veni momentul oportun, va vorbi și despre o posibilă revenire în televiziune.

"Este o întrebare la care voi răspunde atunci când voi vrea să comunic exact pentru că în acest moment vreau să mă concentrez pe lansarea cărții mele. Voi anunța și lucrul acesta pentru că va exista și un astfel de proiect în viitorul apropiat", a spus Mădălina Pușcalău pentru DC News.

Întrebată cum vede scena politică după atâtea luni în care a lipsit de pe micile ecrane, jurnalista ne-a zis: "Foarte tulbure. Nu s-a schimbat mare lucru. Este în așteptare momentul acela de schimbare în care să spui că lucrurile au pornit într-o altă direcție. Deocamdată cel mai potrivit cuvânt este acesta: tulbure. Încă se reașează lucrurile".

Demisia de la B1 TV

În luna decembrie a anului trecut, Mădălina Puşcalău a anunţat că a demisionat de la postul de televiziune B1 TV, unde realiza emisiunea "Bună seara, România!", invocând, printre altele, "influenţa mare a unor personaje toxice".

Realizatoarea TV a moderat ultima dezbatere dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis înaintea celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale 2014, cei doi felicitând-o la sfârşitul emisiunii pentru modul în care a condus discuţia. La rândul său, Mădălina Puşcalău a mărturisit că această dezbatere a fost "cel mai frumos moment şi cel pe care l-a visat şi l-a dorit în toţi anii aceştia de televiziune."

VEZI ȘI: Mădălina Pușcalău lansează "ÎNFRUNTAREA FINALĂ". Detalii exclusive: Am vrut să se știe adevărul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel